Wat verandert er in 2020?

In 2020 verandert er weer veel dat van invloed is op de portemonnee van huurders en woningzoekenden. Verhuis je in 2020 naar een sociale huurwoning? Dan mag de kale huur van die woning niet hoger zijn dan 737,14 euro. Dit is de nieuwe liberalisatiegrens.

Val je onder een inkomensgrens van passend toewijzen? Dan zal de huur van jouw nieuwe woning waarschijnlijk niet hoger zijn dan 619,01 euro (één- en tweepersoonshuishouden) of 663,40 euro (grotere huishoudens). Dat komt omdat corporaties ook in 2020 ‘passend’ moeten toewijzen.

Lees verder…

 

Prestatieafspraken 2020 – 2024

Zoeterwoude, januari 2020

Onlangs hebben wij met Rijnhart Wonen, Gemeente Zoeterwoude en Gemeente Leiderdorp de prestatieafspraken voor de periode 2020 – 2024 opgesteld en ondertekend. Als vervolg op deze prestatieafspraken zullen wij gezamenlijk een uitvoeringsagenda opstellen. Hierin maken wij concrete samen(werk)afspraken die leiden tot de realisatie hiervan. Via onderstaande link kunt u de prestatieafspraken bekijken en eventueel downloaden.

 

 

Save the date

Zoeterwoude, augustus 2019

Wilt u als huurder graag in gesprek met Rijnhart Wonen? Dat kan op donderdagavond 26 september. Zet deze datum nu alvast in uw agenda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fotoalbum jubileumfeest de huurderij

Zoeterwoude, oktober 2018

De Huurderij bestaat dit jaar 15 jaar en in april hebben wij dit gevierd met een geweldig jubileumfeest. Wij genieten nog steeds na van deze gezellige middag en willen daarom graag het fotoalbum van het feest met u delen. De foto’s zijn gemaakt door Peter Versluys.

Bekijk hier de foto’s van het feest.