Onze visie

De Huurderij staat midden in de samenleving en behartigt overtuigd de belangen van de huurders van Rijnhart Wonen. Huurders staan centraal en we bereiken successen die uiteindelijk zorgen voor fijn en zorgeloos wonen in een huurwoning van Rijnhart Wonen. Nu en in de toekomst!

De Huurderij is een betrouwbare belangenbehartiger en samenwerkingspartner. Ze luistert naar huurders en partners in de samenleving. De Huurderij wordt gewaardeerd omdat mensen zich echt gehoord voelen. Onze enthousiaste manier van werken zorgt voor beweging voor de huurders en zo planten we zaadjes voor woongeluk.

De Huurderij doet er écht toe! Onze samenwerking krijgt vorm in de woonafspraken én het beleid van Rijnhart Wonen. We doen de goede dingen en we doen de dingen góed. Zo weten we dat we de sterke en wettelijke samenwerkingspartners zijn voor huurders, woningzoekenden, bewonerscommissies, Rijnhart Wonen, gemeenten en andere partners in de samenleving. Door onze professionele houding en scholing verbeteren we voortdurend onze kennis en positie van de huurders. Zo zijn en blijven wij een sterke gesprekspartner.

Bekijk hier ons visiedocument.