top of page
Zoeken
  • jacinta244

Het feestelijke 20-jarig bestaan van de Huurderij

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023


Op een zonnige dag in april 2003 werd de Huurderij geboren, een organisatie die zich inzet voor de belangen van huurders en toekomstige huurders van Rijnhart Wonen. Het was een bescheiden start, maar op 13 september 2023 vierden we ons 20-jarig jubileum met veel enthousiasme.


De leden van de Huurderij werden uitgenodigd om dit bijzondere moment met ons te vieren, en we konden zelfs de Hbol van Leiderdorp en Hbvv Voorschoten te verwelkomen, met wie we tegenwoordig nauw samenwerken.


De dag begon met een ledenvergadering, waarbij we onze leden verwelkomden met koffie en gebak. Tijdens deze bijeenkomst namen we afscheid van ons gewaardeerde bestuurslid, de heer R. Garvelink, en verwelkomden we ons nieuwe bestuurslid, mevrouw Jacquelien van Delft. Daarnaast was het een speciale gelegenheid om onze oprichters, mevrouw Jacinta Boere en de heer Jan Matse, in het zonnetje te zetten voor hun voortdurende inzet en toewijding.Na de ledenvergadering was het tijd voor ontspanning en plezier. Onder het genot van een hapje en een drankje speelden we een opwindend spelletje bingo. We hadden geweldige prijzen beschikbaar gesteld, dankzij de gulle bijdrage van de gemeente Zoeterwoude en de donatie van Boons supermarkt, die maar liefst twee grote boodschappentassen vol met lekkernijen schonk. Mevrouw Jacquelien van Delft deed haar best om nog meer prijzen te verzamelen en maakte de avond nog specialer.De feestelijkheden duurden tot 23.00 uur, en het was een geweldige gelegenheid om herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te smeden en onze gemeenschap te versterken.


Precies zoals 20 jaar geleden in de Huurderskrant werd genoemd, zijn we nog steeds op zoek naar nieuw bloed voor ons bestuur: We hebben vacatures voor een secretaris en een penningmeester, evenals ruimte voor mensen met speciale kennis en passie voor wonen, leefbaarheid en duurzaamheid om met ons mee te denken. Samen kunnen we de belangen van huurders blijven behartigen en een positieve impact op onze gemeenschap blijven maken.

Laten we samen op weg gaan naar de volgende 20 jaar van groei en succes voor de Huurderij!

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page